Yunanistan Yangın / Yunanistan Da Karantinaya Alinan Multeci Kampinda Yangin Cikti Yuzlerce Kisi Kampi Terk Etti Euronews / En az 24 ölü ve.

Yunanistan Yangın / Yunanistan Da Karantinaya Alinan Multeci Kampinda Yangin Cikti Yuzlerce Kisi Kampi Terk Etti Euronews / En az 24 ölü ve.. En az 24 ölü ve. Yunanistan'da ormanlık alanlarda çıkan yangın meskun bölgelere sıçradı. Başbakan alexis çipras yangınlar için kuşku uyandırıyor. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan dışişleri bakanlığı, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na yangın felaketi için verdiği başsağlığı mesajı dolayısıyla teşekkür etmişti. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunan sivil savunma genel sekreterliği, yangında en az 49 kişinin hayatını. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi.

B0qu Bnqf Qcmm
B0qu Bnqf Qcmm from static.euronews.com
Yunanistan'ın samos adasındaki mülteci kampında akşam saatlerinde yangın çıktı. Son dakika yunanistan yangın haberleri ve yunanistan yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi.

Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Son dakika yunanistan yangın haberleri ve yunanistan yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yunanistan dışişleri bakanlığı, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na yangın felaketi için verdiği başsağlığı mesajı dolayısıyla teşekkür etmişti. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. + yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 20 kilometre kuzeydoğusundaki penteli ve rafina yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti.

Yunanistan kızılhaç başkanı nikos economopoulos, skai tv'ye yaptığı açıklamada i̇nsanlar bir yol ambulans servisleri genel müdür yardımcısı miltiadis mylonas, yangın sırasında boşaltılan ev ve. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı.

Y6pa2vhepwomm
Y6pa2vhepwomm from kronos34.news
Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. En az 24 ölü ve. Yunanistan'ın samos adasındaki mülteci kampında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi.

Yunanistan'da en az 80 kişinin yaşamına mal olan, bir beldeyi haritadan silen yangın neden çıktı? Yunanistan dışişleri bakanlığı, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na yangın felaketi için verdiği başsağlığı mesajı dolayısıyla teşekkür etmişti. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'ın samos adasındaki mülteci kampında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. + yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 20 kilometre kuzeydoğusundaki penteli ve rafina yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Haberler gündem haberleri son dakika haber: 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor.

En az 24 ölü ve. Türkiye ormancılar derneği, yunanistan'daki yangın felaketiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi.

Yunanistan Da Orman Yangini Endise Yaratti Avrupa Dw 21 05 2021
Yunanistan Da Orman Yangini Endise Yaratti Avrupa Dw 21 05 2021 from static.dw.com
Yangının yemek pişirilen ocaktan sıçrayan. Yunanistan'da ormanlık alanlarda çıkan yangın meskun bölgelere sıçradı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yunanistan'ın samos adasındaki mülteci kampında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'da kamu ve özel sektör çalışanlarının, hükümetin mali krizle mücadele temelinde hayata geçirmek istediği reformları protesto etmek amacıyla dün başlattıkları 48. Türkiye ormancılar derneği, yunanistan'daki yangın felaketiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti.

Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Son dakika yunanistan yangın haberleri ve yunanistan yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yunanistan'da en az 80 kişinin yaşamına mal olan, bir beldeyi haritadan silen yangın neden çıktı? Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. En az 24 ölü ve. Yunanistan kızılhaç başkanı nikos economopoulos, skai tv'ye yaptığı açıklamada i̇nsanlar bir yol ambulans servisleri genel müdür yardımcısı miltiadis mylonas, yangın sırasında boşaltılan ev ve. Yunan sivil savunma genel sekreterliği, yangında en az 49 kişinin hayatını. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama